myskusinerna

Alla inlägg under februari 2014

Av Felicia Wallmark Och Tuva Ögren - 3 februari 2014 19:00

Tjena idag hade vi sovmorgon och slutade tidigt. Skön dag. Var med Sofie efter skola, hade lite catch up to do. Vi drog på Waynes och drack en frappe och dela på två mumsbitar. Hemma nu och vet att jag måste plugga, känner ingen motivation för det. Svårt att ba öppna boken. Men jag måste, prov på teorier imorgon, kan ingen än:$ imorgon blire skola och arbete så får se om jag ha nått att skriva imorgon, ha en så trevlig kväll alla icke studerande, och ni studerade också;)pöss

Studeringslook=beautiful right;)

Av Felicia Wallmark Och Tuva Ögren - 2 februari 2014 21:39

Lördag: såg serier hela dagen typ!!! Bl.a En Marvel serie och börja me oth. Var med Alva hela kvällen. Spelade gitarr, såg film och snackade. Skön kväll alltså. For hem och såg oth typ kl12, la mig och sov kl6.
Söndag: vakna, såg lite oth och for sedan och jobbade, måla. Tjäna ihop lite pengar seru. Ikväll kom min sis. Var länge sedan vi va med varann. Hade mycket att prata om. Skönt att Catcha upp lite.

Snabbt det som hänt i helgen. Jag har int gjort så mycket överväldande egentligen denna helg, bara skönt, hängt me härligt folk och njutit. Har även hunnit tänka lite. Men jag har kommit fram att jag saknar kärleken, inte för att låta desperat eller nått.. Men visst skulle de vara skönt att vara tsm med nån, ha ngn som alltid skulle vara där för en. Att jag skulle kunna vara där för någon. Typ less på att va "ensam". En riktig kyss. Fan va underbart om nån skulle typ fråga ut :$ ja mig:$ på en riktig date. Jag låter riktigt desperat.. Jag ska sluta skriva. Tur jag ha alla mina vänner som jag kan älska och bli älskad av iallafall, ni är underbara?? Pöss

Av Felicia Wallmark Och Tuva Ögren - 1 februari 2014 11:12

Vad händer i februari?
Snön måste komma nu så jag kan ta skoterkortet. Mer snö till skidbackarna så man kan börja åka. Puder? solen och kylan måste kombineras så det blir påsk väder!
Alla hjärtans dag kommer snart också. Tagga gelehjärtan. Asså jag hoppas på en grym allahjärtansdag, dem borde firas mer och större. Alla ska få må Bäst denna dag. Men då kommer frågan hur gör man så det sker? Man borde skicka fina brev till folk, skriva fina saker, vara kärleksfull, dela med sig med kramar, vara öppna och bjuda ut den man gillar eller vara med dina fina vänner. Jag ska försöka göra en awesome allahjärtansdag när den kommer.

Ligger i sängen och har inte så mycket att göra ä, därför delar jag med mig med dessa tankar.

Iaf idag äre Lördag och jag har Ingenaning om vad jag ska hitta på. Har ni inga roliga idéer, aktiviter?
Berätta!!!

Eller något bra filmtips eller nått?
( svara om ni läst detta)
Hoppas ni har en trevlig dag!

Ovido - Quiz & Flashcards